Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле Гоу, изглеа ќе ми се намножат и мене така. Мисти ќе те викам од сега. (mysterious)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лолипопче не те плаши само тебе аватаров мој....и други се пријавија да го сменам,ама па мене убав ми е,веќе имам наведено зошто ^^ од Прилеп беше ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ноуп Ќе се пофалев , не се држи тоа во тајност!! Не ми е оваа година мене среќна Запази 11.11 2011 Мачкоо како беше со дечкото...после 1 недела ( мислам дека беше )
Што би и кажале на форумџиката над вас? пааа... лудо и незаборавно после една недела... лудница во розов секси комплет
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дама не се прашува за години Блојче срце паднал добар секс а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај мене падна завчера , а богами и вечер ќе падне. Нашата Боза е најубава, кажи Џули?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе падна... и те каков секс первезњачки убаво, убавооо... офрешување ама Џулиии, да знам дали си ми дадичка...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако си поголема, сакам Отсекогаш сакав да сме 3 деца дома А ние 2 сме
Што би и кажале на форумџиката над вас? готовооо, биднатооо инаку, оттогаш, ептен сум посветена на здравјето и фала ти на грижата Џули