Што би и кажале на форумџиката над вас? И ја сакам да ви бидам сестричка Од секогаш сум сакала сестри...некако поинтересно е Бројче бе ме настрви сега....ја 2 дена не сум имала Ама затоа вечер ќе ја засадиме иднината Specificone Како си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Queen.S јас сум одлично. Ти? Скај аватарот многу одговара со времево моментално
Што би и кажале на форумџиката над вас? Квинче алал ти вера Јас синоќа си самував,ама вечер од Аеродром до Ѓорче има да слушнат шо значи коа либето не ти е дома една вечер .....и за Таксират полека полека се спремуцкам,ај кент вејт шо би се рекло Остарев веќе,ја немам брзината па ме претркувате тука. ^^ нели шеткаш некаде?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахаха Па да се знае, кога веќе се има мора да биде ДОБАР и див Рано ми е, мислам пред 2 сата станав од спиење....сега ќе се спремам Без Ф никако на Таксират Георгинче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Квин како ти помина денот? Иии ми се свиѓа локацијата, ке свртам некогаш и јас таму
Што би и кажале на форумџиката над вас? Поздрав до најпопуларната девојка во анализа на членовите на форумот!