Што би и кажале на форумџиката над вас? супер сум.. нее, не садив ни во дворот, ни во школскиот двор ама - псст! - да не излезе после дека сум несовесен граѓанин и дека не си ја засадувам иднината скаај ти како си ми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? BeYourself не си единствена,и јас денес не излегов да си ја засадам иднината мрза сумм..пссттт!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скајче како си ти денес..вечерва ке излаваш? Едит. Мис ме преварила..Мис ти засади некое дрвце?
Што би и кажале на форумџиката над вас? леле Мисче само да знаеш каков е LovelyGirl Вечерва на чајче ќе отидам со другарките. Ти ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај вечерва на некој журка со другарките, ќе се најде нешто Бију еве ти еден куп бтв каде вечер?
Што би и кажале на форумџиката над вас? вечер - дома..епа феминка прави 1 годинка, како да излевам ти како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Даа, ја сакам розеватааа. БиЈу што има ново кај тебе? Нешто да се пофалиш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? изморено :/ ама утре кога ке си поспијам ке бидам подобро Марама само што те додадов за пријателка. Се надевам ке ме прифатиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ах, јас незнам како оди тоа, треба да те прифатам? Не грижи се прифатена си и без додавање