леле кој се тие сите....само две всушност три личности знаат.......и благица знае бидејќи и двете сме од неготино,па и двете така интелигентни се дознавме кои сме...... а кои се стварно тие што ме знаат.....????????????? Викторија имам многу позитивно мислење за тебе.....
Знам Ама морав малце да разбијам монотонија... ќе изненадам сигурно наскоро пак Поздрав за тебе Анннни...
Те читам и си ми многу интересна , ама мене не ми е јасно нешто во врска со дечковците Со еден раскина а со друг си или со двајца раскина ? И уште неколку работи би ти кажала , не ми текнува сеа
Душица, Мислам дека си предобра за дечко ти. Имам чувство дека еден ден те усреќува до небеса, а веќе наредниот - ти шета по живец... (ама тоа важи за сите девојки веројатно)
ма ќе видат сите каква ќе стане бројче ќе сменам мила... само нека го овој некое време а инакуу, замина дечко ти анннни?
да мила и многу сум тажна......ама не сакам во последно време да го спомнувам многу зошто ме искара некоја Исак дека од 2000 поста 2000 ми биле пишувани за дечко ми......