Што би и кажале на форумџиката над вас? Да ново ми е аватарчето, мило ми е што некој примети СкајЕнџел како си го помина денов?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со здравје да се служиш многи е цакано мачето Скајј не ме предизвикувај
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не знам ниту јас Би Ју Не мислев дека ќе бидам активна и го треснав ова, после пробувањето на 100тина имиња што беа зафатени
Што би и кажале на форумџиката над вас? пирамитке како си ми? немаше ли феминска собиранка, или пак за др. викенд? упссс...ловли ме преварила како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? да да и јас така мислмам ја знаеш онаа?"јебеш плавуше црнке сум закон"(без да се навредат плавушите сите ги почитувам) ии благодарам добро те најдов
Што би и кажале на форумџиката над вас? PLAVUŠE su "zgodne", CRVENOKOSE "vatrene", a BRINETE i CRNKE-sve to + MOZAK ♥ Црнокоса нова си...Не те имам приметено до сега... Како си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? па...добро...да се каже... малу е досадно...но затоа е тука Фемина...да утепаме досада... инаку што има ново кај тебе?