Не би го сменил. Не ги разбирам луѓето што го менуваат често, како да губат дел од својот форумски идентитет. Не го менувај и ти.
Се шалев @DAngel , не си иди одма од темава деее.. Него одговори ми ти зашто ми ја ќенќаш Холандија таму у другине теми. Немој и ти ко Заев да ќенќаш за Али, па после нема коалиција за избори
Па уште и ставила цртичка и додала sweet Абе од форумска почит и љубов те карам, посилен човек ќе станеш ќе викаш после за 5 год, ее фала Јипман штета не си тука баниран си да видиш каков силен човек сум станала на фемина
Ако ме дознаат Холандија како ќенкав, ќе ме избркаат по итна постапка од работа Арна е државата, луѓето терсене се малку. Ама света трава затоа постои. Плус убава природа имаат, мене природа дај ми и ништо не ми треба Се ќе преживеам. Иди види во корона како ќенкам за нашава јавна администрација Што се дебатира?
Не знае основни форумски работи како тагнување член, редактирање мислења, неќум ни да отварам таму веќе, глава ме заболе... Со ваква форумска младина значи.....срамота.