Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве сега си се гушкам самата затоа што ти не можеш да ме гушнеш. Лека ноќ Гоууу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кутрево ако е женско го праам снаа за мојот Роко Зошто додека трае Ферхунде mouvie,никој нема по форумов а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Штама во турско време, знаеш како е Како си ми Георгинче? Ти реков дека многу ми се допаѓа како размислуваш? Ти реков, нели? Кажи дека да, да не се чуствувам како стара бабетина која заборава до тебе Инаку сакам да ти кажам дека за јубилеј на National Geographic ја нашле девојкава, т.е. жена веќе сега и и направиле иста ваква слика. Во чест на најпознатата фотографија, ама тоа најверојатно веќе знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидче, ти читкав од мислењата и знам зошто сите сакаат да им правиш анализа. Извонреден стил на пишување. Те поздравувам, и пријатна вечер
Што би и кажале на форумџиката над вас? Здраво снегче.Како си? А на скај да и отсвирам нешто дeка сакала да ме чујне како свирам.Слушај сега: цигулигу цигулигу цигулигу лигу лигу гууу Ти се допадна?