Што би и кажале на форумџиката над вас? pink 4 ever со сите бои си?Што си правело?Оти не слушаш? :geek:
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да,знам и нормално ја видов (жената).Знам бе душо дека те бендисувам ама сигурно знаеш и ти дека взаемно е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џули, дојди да мавнеме едно гиро, јас частам, земав плата денес
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џули мачкино, и ти си знаеш Еј Боки, кај си парти грл? Јас добро, ти? Што решивме сега, ќе ја бркаме ли Јеца или ќе си направиме ние журка, во сопствена режија а? Трендафилке, како помина на испитот?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Катастрофално жалосно Пирамид Јас и уште 5 теткици, кои доаѓаат сесии уназад да полагаат. Тешко дека на некоја ќе и посреќи. Не ми стигна време, ниту место на листот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уф Сепак ти дувам среќиште најголемо! Резултати кога? Оооо Марама ме претркала, како си ми М?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Благодарам за среќата, резултати во петок. Џон Фаулс? Ако имам третина од него, ќе си умрам најсреќна Пирамид, каде за Нова Година?