Што би и кажале на форумџиката над вас? Си, си Кимче, е Селена Гомез Хоупфул, одамна те немам видено на Фемина, или грешка сум...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Така е. Бев во Ск, а таму немам интернет, а и да имам - немам време за него. Сега сум дома и користам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мислам дека е една девојка од Ресен што ја имам запознаено во Велес, во пабот на пиво. Ако се лажам нека ме исправи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сум од Ресен ама не сум била во Велес, имам само поминато со автобус низ Велес
Што би и кажале на форумџиката над вас? Незнам од каде така заклучив и цело време се мислев дали си ти таа истата Филмови некои ме удираат
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро јутро красива Арна ли си? Јас појадував симид како и секоја сабота... ама троа ми е тешкичко на желудникот. Не го изедов ни до пола, мука ми е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па скоро ништо. Ама паметниот секогаш си има резерва. Трендафилче,имај убава сабота...Таман и сонцето ќе помогне во тоа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааарна, ми пулсира левото уво. И ме нервира. Што значеше тоа? Нечиј глас да не чујам? Оооо наздравје симитката! Дај ми ја другата половина. З’ш бе мука? Не дај се Инес! Па Мисти ме стасала! Кај си мистериозно? Како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Eх,Пирамидче... Можеби сум те стасала во мислења,но мојот статус на форумот ( ) не може да се мери со твојот... Инаку,добра. Кај тебе,се е по планот или..? Оти ако не е,да го направиме!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе те викам Мисти, ми се допаѓа, ако? Можам? Ми пулсира увово, ама тоа веќе кажав и ми падна кришката намачкана со еурокрем, ама сепак сум насмеана засега Ама ако нешто не оди, одма ти јавувам! Кај што има женска сила, нема правдина! Се ќе се нареди по желба! Кај тебе да не треба ургирање? Да не зеам да размавам! Кажи си, не се срами
Што би и кажале на форумџиката над вас? Слободно! И онака е општо прифатено меѓу форумџиките Мисти! Мило ми е за тебе.Само така. Па ние жените,владееме. Кој друг би можел покрај нас..? Не,сега за сега не треба ургирање..Ако ме задева некој,ќе ти кажам!