Драго Бројче, И ти да одиш на журка! И да не си тажно бројче, не те личи. Ич да не те боли крофната. Ете така.
Тредафилка ма кај си ти.....па те нема или мене ме нема..... битно некако те чувствувам за отсутна во последно време.....празно е......позз до тебе.....
Анннни многу си ми интересна, обожавам да те читам, и не си досадна со дечко ти воопшто. Батали ја Исак што вели. И повеќе ми се свиѓа стариот аватар
Далеку сум од Ева, уште подалеку од Тони Винтер грл многу си ми драга. Мислев постара си 20-22, ама ти уште малолетно си било
Се скаравме еднаш и и кажав дека знам се, ама таа не ми даде до знаење дека ме знае мене. Како и да е, сега ми е сеедно. Ме интересира колку години си и кај студираш, не сум сретнала никаде.
За Аннии...Фала срцка... Иако јас сум скромна сега преубава да не е епретерано ама ако е од тебе нека е ..Ти си мило,емотивно..убаво,слатко...привлечно..несебично,културно девојче кое ми е една од помилите форумџики.
абе колку само те засакав милата таа....премногу си добра џули пази драга само да не настрадаш од таа твоја добрина...да не си поигра некој со твоите чувства......ти го кажувам ова како на пријателка искрено од срце..... by the way нели си испадната?????
ме разнежни срцка ..и јас тебе те имам засакано зашто си ми будалче...разгалено и заљубено..а за добрината е па страдам..тоа ми е судбина ..не сум испадната срцка..тебе дечкото ти замина и ти сега ќе одмараш од излегување а?
Speechless мило,се надевам дека твоите ќе стекнат доверба во тебе и ќе те пуштаат наскоро до покасно,па и на журки цела вечер