Што би и кажале на форумџиката над вас? Сигурно на звучниците слушаш музика чим си ги тргнала слушалките.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И со двете уши ама колку сфаќа од тоа кој го знае. Ете ме и мене по дома се маам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? нАЈВеројатно така ќе да е ... глупи машки. Марамке што бидна најде работа?
Што би и кажале на форумџиката над вас? гуд ивнинг ту ју ту (јас со транскрипција на кирилица си цепам)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако Гоу Итс мор интерестинг лајк дет... Хау аре ју, бај д веј... Поздрав и до Рејнбоу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уич ленгуиџ ду ју спик? Ми донт андерстенд. Ми Џејн Коме стаи Сенца? Ва бене?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оџџи сто бене Пирамитке ! Туто ил џорно вољо соло манџаре и долчи... Ма коза дево фаре, но ло со... Е ту коме стаи ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? За сТрамота, се те разбрав ама не можам да ти вратам! Долчи а? Пмс? Или онака? Ниенте, што ќе правиш Јас ва молто бене! Грацие! Ла долче вита Муабетов е стварно - ми Тарзан, ју Џејн, барем во мојот случај
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јако Напишав всушност дека цел ден јадам само благо , и не знам како против тоа..