Што би и кажале на форумџиката над вас? јас знам како....изеди го тоа што го имаш благо дома и не купувај веќе и нема да имаш што да јадеш благо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Така така! А да пробавме некој нов кодиран јазик сите а? Па кој разбере - разбере, може да е многу интересно ц ц ц идејава ми е, шо би се рекло - да ми грицнеш од неа!
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас да ви ја пратам морзиевата азбука (онаа со цртичките) па може и така да се разбираме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу го делам и множам твоето мислење Кога влегувам во продавница се вртам на другата страна , да не ги загледувам тоа слаткишите оти ми нема спас Еј Пирамитке а ти сега ме потсети нешто Кога бевме помали (додуша јас не го употребував ) имаше таков кодиран јазик и го знаеа горе доле сите од моето место, ама ај сега да не го објаснувам да не ми се смеат останатите оти баш така откачен е..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа да не мислиш она со додавање на слог со буквата П капакопо напаприпимепер вапакапа?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахаах ние со пе го правевме. Ама сите генерации си го употребувале тој "скриен" јазик, па не беше многу успешно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па така нешто, само мора секогаш да се рипимупувапа сопо слопогопот Кога читам по себе, многу кретенски звучи кодираниов јазик. Поинтересно ми е ова - како се изговараат буквите на јапонски. A - ka * B - tu * C- mi * D - te * E - ku * F - lu * G - ji * H - ri * I - ki * J - zu * K - me * L - ta * M - rin * N -to * O - mo * P - no * Q - ke * R- shi * S - ari * T -chi * U - do * V - ru * W - mei * X - na * Y - fu * Z - zi Мило ми е, јас сум Нокишикаринтека! Здраво Ринкашикаринка!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Така е Пирамитке, погоди Еве пример: После секоја самогласка во зборот се додава буквата П а по неа истата самогласка се повторува... Еве на пример јас: Сенца Пароле Сепенцапа Папарополепе Ааа и ќе заборавев , се викаше Шлапски Јазик
Што би и кажале на форумџиката над вас? АА јас прв пат слушам за шлапскиот јазик интересен во секој случај, ама потешко е за изговарање него ли за пишување, во пишување ќе згрешиш ќе избришеш никој не ти се смее, а да зборуваш на ваков “јазик“ ако згрешиш многу е смешно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? лукс, не си единствена не се секирај и јас не им го разбрав шлапскиот јазик...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ејјј јас па сега сакам се да пробам.. Ај да видам и ова како ќе излезе.. Випи апар веперипи гупуд... Репејнбопоупу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ви ар вери гуд Реинбоу јас ве разбирам, ама не знам да пишувам и да зборувам така
Што би и кажале на форумџиката над вас? О.К нема врска, тераме даље и без тоа Што има ново девојки кај вас, пофалете се нешто !
Што би и кажале на форумџиката над вас? е добро што бидна сега? ми стигна пораката, ама неможам да ја видам поради 100 складирани лп... и сега??
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа мило, мора да избришеш некоја од нив за да можеш новата да ја прочиташ..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епетепен епе јапак ! Ипинапачепе супупепер. Типи капакопо сипи мипи ?