Што би и кажале на форумџиката над вас? многу сакам еве таман е готово,ја веќе запалив и цигара ...епа бујрум шо чекаш уште?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Mysterious ме потсетуваш со никот на "Coon & friends" од South Park со Mysterious Инаку на здравје да ви се цигарчињата со Ginna, ох како сакам едно со кафенце, пополека да си направам, ама уште до толку ме нема криза фатено, во фаза на откажување сум
Што би и кажале на форумџиката над вас? да си ми здрава и жива Nормален свет спие или гледа тв ова време јас со кафињата,очите ми се зуски ајде чим утре сакаш еве ќе те пишам у нотесот имај убава ноќ а јас уште еден круг по темиве уз кафето и легнувам...дали ќе заспијам еден господ знае едит:и фиарлес тука била,срце мое тебе никако не те забораваме за кафенце еве за утре договараме,ако се откажуваш од никотин браво за тебе,јас па немам ни воља да ги откажам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Отиде на одмор, заслужен. Ќе се врати за некое време, ве поздравува сите.
Што би и кажале на форумџиката над вас? еееееееееееееее кај се најде ти сега пред мене, јас почнав за џули да пишувам кукло моја порцеланска сакам кафе да пиеме