Што би и кажале на форумџиката над вас? ај вие правете, а на мене после ме частете бтв- многу убав аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисчее беееееееее Ти држам среќа за тој новиот. Односно не , не ти ја пуштам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? еве мее.. не се изгубив.. скај ме превари.. скајчее, како си ми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фалааа Скајче да се надеваме дека и ја ќе бидам заљубена ко ти и твоето мајмунче Бу ме престигна Па не те сретнувам некако често затоа...можно е мене склероза да ме фатила
Што би и кажале на форумџиката над вас? па мајмун е ...постојано само изведува нешто. Многу ме нервира затоа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? марама и ти ли си на диета, а јадеш? во последно време сите нешто диети држат за да не станале топче
Што би и кажале на форумџиката над вас? БиЈу немој и ти на диета Во јадењето е убавината . Уа за сите што се на диети . Тоа што не го јадете подајте го наваму
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас се согласувам најмногу!! каква диета бре!? спецификоне, поздраав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај си ти бре мало??? Нешто многу време по форумот поминуваш, одиш ли воопшто на школо??