Што би и кажале на форумџиката над вас? јас немам омилени ликови за читање се пронаоѓам во различни мислења на било кој лик.
Што би и кажале на форумџиката над вас? одам, секако.. ама понекогаш така го оставам компјутерот, затоа како си квиин?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пак на тебе ми се паѓа да ти пишам Епа ај ќе ти пратам еден пољубац м?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас те подржавав за возењето а ни еден круг не ме извозе ... ете така
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aааа срц се заљуби ти ? Како се дотичните Те гушкаааааааам Душица ме претркала...Си купи долг фустан? ( касно палам ) друго лето ќе дојде
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хаха ме уплаши преес Ти кажав ја за тоа кога и да сакаш само побарај ме и одма идемее Све је тако добро кад се возимоо Ооо срц и ти ме претрка мене А супер се се одлучив за еден конечно Како иде со дечкото?Те гушкам најсилно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се на тебе наидувам денес и никако да ми кажеш како си? Епа еве ти во оваа прилика
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оооо душо, како си ти? И вие ми фалевте! ...и пак ќе ме снема на некое време најверојатно, забушавам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајај ни ти не си подобра...некако сите ми се губите Љубимте најубава Пирамид ме претрка Кај ќе ни бегаш сеа пак ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Eве сум по цел ден на нет , баш ради тој дотичен Ти добра ли си ми?