Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзииии ако те земе тебе Пирамитката тогаш ти земи ме со тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па вас не ве гледам онлајн...ајде деновиве ќе договориме Добра сум, од уморот може ти се чини а? Или што знам...збунета сум да, ама супер сум си сис. Ај ќе збориме...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Затишје пред бура следи АКЦИЈА Гневот се таложи и бара САТИСФАКЦИЈА Квази демократија или имитација Следи санација на ПИРАМИДСКА ситуација! Ма супер сум сис! Ти како си ми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид, ја тебе ти викам да не се замараш многу со машкиве, ќе дојде ден, они ќе трчаат по тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имаш таков впечаток? Дека се замарам? Што знам, не трчам јас по никој, ќе искршам нозе не дај Боже!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па некако таков впечаток ми остави првиот пат. Ама сега сум сигурна дека сум згрешила =) Тие трчаат по тебе хехе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Или кај мене дома или кај некој по дома. Абре дома си е дома. Што му фали, ќе си има сармичка и руска салата и безжичен микрофон за караоке.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Важно е да се биде со оној /оние кој/кои го/ги сакаш нели? А бе младиве допрва ќе сфатат со време дека ова новогодишно лудило...досадува...Те лепото!