Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас изгледа дома ќе си седам за Н.Г не ми се даваат пари за по дискотеки.
Што би и кажале на форумџиката над вас? не се нервирај ако седиш дома за нова година,ќе има многумина такви и јас ќе бидам една од нив.супер ќе биде нон стоп на топло ќе си седиш со јадење по сопствен избор,музика каква сакаш плус ќе шеташ со далечинското цела вечер на телевизорот барајќи програма што ќе ти одговара,така ли е?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сонце ја чекам слика од твојот да го видам што мајмун е он не само мојон
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бабо Мразице сакам подарок за нова година (ова поради аватарот)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа секој ден да ти е таков Пирамитке појма неам уште кај за нг
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас мислев средно школо си, ти на факс си била кај студираш? и дааааааааааааа згодно си било гушкало едно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоуу те гушкам и ти праќам една водка џус И Скај и ти исто така имаш ЛП A бебето ме претркало за тебе