Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас ве гушкам двете и ајде наздравје со по една вотка-боровница не се изгубив тука сум, ама некако немав што да пишувам по феминава
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како ти така за мене дека сум средно , а Јас се потам за колоквиуми она средно
Што би и кажале на форумџиката над вас? штознам бе, сим читала дека си на факс, ама ми се увртело во глава дека си мало
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе факсот е супер, а со дечкото се мачиме уште, си играме том и џери ти како пливаш во веренички води? кога ќе ти играме на свадба?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мила па ти дечко имаш? Зашто јас не сум знаела Шејм он ми Ооо Џули ме претркала Кај си ти на мсн срц
Што би и кажале на форумџиката над вас? мисс немам дечко, туку симпатии еден куп...па некој посериозен симпатија....реинбоу така ги вика дечковци ^џули еве сум, се појавувам од време на време....за да не ме заборават на форумов неможам јас без вас
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро е Гоу, се плива некако, да не се потоне само Него ајде и ти малку да се уозбилиш, па да се фалиштука по форумов, да паѓаш во трансоини колку си заљубена Џули бикице, ти арна?
Што би и кажале на форумџиката над вас? РеинБоу ми делуваш најразвеселенко на форумот Имаш нов аватар или не сум ти го приметила.
Што би и кажале на форумџиката над вас? сега ме зафркна абе и доктУри препорачуваат пиење со мерка (а за тоа без мерка признавам штетно е)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа и никотинот е корисен за холестеролот во крвта! Најсериозно! Се што е умерено е добро, шибај! Што ќе се напиеме вечерва Гоу а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас веќе пијам, црвено кавадарка со синалко кола повели придружими се имам и колачиња