Што би и кажале на форумџиката над вас? еве јас те гушкам *не излегувам, ладно е...приватна журка си правам САМА и си пијам
Што би и кажале на форумџиката над вас? бев до тераса на 5 секунди и неможев да го вдишам воздухот од што е ладен нема излегување со вас ќе се журкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Види види што паметна ти прво си проверуваш на тараса а не ко мене директ надвор на неиспробано
Што би и кажале на форумџиката над вас? кога живеам во друга држава со најретардирано време од цело Скопје морам прво да проверам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Арно си знаеш Гоу. Иначе идам со кока-кола да го сечам виното.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Зимај виното, стави се во замрзивач и ајде да наздравиме! Уствари, кога подобро ќе размислам, јас ќе се ставам во замрзивач како пушач нели...
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе ајде ќе направиме исклучок од законот за пушачи, немаме срце надвор да те оставиме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидче секогаш ме расположуваш со твоите мислења. Интересна си и забавна Те гушкааам најсилно
Што би и кажале на форумџиката над вас? прееска не ти одговорив на прашањето, што правам.....цел ден сум паразит по дома
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе немој вака Гоу, ми прпа од инспекции и чуда! Ќе го кркаме и двете еј! Еве набутав г’зов едвај во замрзивач
Што би и кажале на форумџиката над вас? ме пресмеа бе пирамидке египедска тогаш ајде наздравје се надевам комотно ти е....фрижидерот е со најголема литража