Што би и кажале на форумџиката над вас? Па тој најмногу место зазема! А ако се заглавам, поарно па за глава да ме тегнете него за г’з! Нели? Комотно бе Гоу, се лади газево, а може и ќе го ослабам на вештачки начин, нели се се собира на ладно, како идеа тие физикални закони...Скајче ти се разбираш во физика повеќе од мене Наздравјееее!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аха ме погоди баш Ти камоли среќа да не се заглавиш , а за теглење тука сме ... не е битно дали за газ или за глава.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Морско ѕвездиче, јас само да те бубнам затоа што си ми мила Ете така
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дојди кај мене ќе се стоплиш. Ако неможеш да ги најдеш патот од алиштата на подот, следи ја светлината, од греалката е, и тука лево ќе те чекам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Загрејте се со песнава! http://www.youtube.com/watch?v=kdFj3IAB8kw Ајде сите на маса!
Што би и кажале на форумџиката над вас? УУУУ Пирамидке одма станувам да шизам на неповторливиов ритам. Башка, за Сузе наша се работи. Една и единствена!!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? нашата лејди Гага е ова, нема лабаво! Абе ја требаше да спијам, ама трет пат се тресам на песнава со пуфлести огромни папучи со енимал принт и розеви нокти!!! Сега да ме стават у кафана им конкурирам на певаљките со стилот! Са са са....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке! Честопати си интересна за читање, имаш интересни мислења, навистина си забавна Феминка!
Што би и кажале на форумџиката над вас? @vikki4e сега правам истрага да дознаам што е тоа. БиЈу, од Ск беше, нели?