Што би и кажале на форумџиката над вас? Оф леле Марамке, и така и така , се надевам подобро ќе биде !
Што би и кажале на форумџиката над вас? Водолијче! Како си ми? И кај ти е кученцето слатко што не лаеше тука сите?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Независна, прочитав некој твој пост дека се заљубуваш празнично расположение плус љубов каде има поубаво? Поздрав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фиарлесче како си ми ти? Од кога те немам начекано вака "феј ту фејс",па да те прашам каде ќе кршиш витка снага за Н.Година?
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахахаха Георгинна најјака си Виткава снага ке ја кршам дома по маси годинава во домашна атмосфера, ти каде ке ја кршиш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас ќе кршам само чаши и флаши бре и тоа дома,ами како.Ама за да не правам зијан кај мене,пијанка договоривме кај еден другар дома....оваа година полабаво,нема кафани,нема балски хаљини ама јас пак ќе пијам ,ќе лумпувам,ќефови ќе терам свои
Што би и кажале на форумџиката над вас? Извини Пирамидче, сега видов. Ти ке кршиш некаде снаги? И дали и тебе олку пополека ти поминува неделава ко закочена да е