Што би и кажале на форумџиката над вас? Уште ме чека она не е семинарска, ко книга да напишав повеќе личи доста голема е, ке ја биде, па да уживам малце во предновогодишно рапсоложение.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Простено ти е - сега за сега Ма јок, мене се некако премногу брзо ми поминува...кога почнала - кога завршила неделата се прашувам?! Уште не знам, некако ми се сменија плановите, така да ништо чудно и дома да ја пречекам годината, па сама качена на маса ќе подзакршам снага, да не е без ич нели Ти како си ми? Ти реплицирав во една посериозна тема патем
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ела бе да те искрцкам - кршење коски стартс НАУ! Аааа тоа не кажувам вака јавно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе Скајче кажи дека сакаш прегратки, а не тука коските ти закржљавеле
Што би и кажале на форумџиката над вас? Каааде бе ти кутре? Зошто лаеш? Скренав во доцни ноќни часови... до тебе водолијке
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеси подоблечи си го малку аватарот, некако ладно е надвор хахаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Инаку Скај, да, сум била во Штип и најубавото фустанче кога бев малецка ми беше од Штип! И најдобрите пастрмајлии ги правите! (за ова велешани ќе ме тепаат) Се надевам денес имаш повеќе сили откако те искрцкавме вчера
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вчера нешто се укочи кутерво, не лаеше, се смрзна, ама ете го се оправи.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас одлучив дома да гледам филмови , а утредента за поефтино поубаво да си поминам.