Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас кај другарка, нема да трошиме пари, ќе се договориме кој што да донесе. Скромно, а и убаво. Убаво да си поминете.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од кога те немам начекано по форумов бре жено Шарко шо е убав,глеам се разлаал тука....а на домашни лае ли?
Што би и кажале на форумџиката над вас? секогаш кога ќе видам мис независна корисничкото име одма го опулувам аватарот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тенкју Мисче ...Инаку девојката на аватарот барем за оние што ја препознаваат која е ,знаат дека е симбол на правото на глас И бај д веј да не бидам нели офф,добро ни дојде нова феминке на форумов
Што би и кажале на форумџиката над вас? Браво Марамче,јас на патот сум најдена нели? Ме помина ко низ турски гробишта да минеш,ајде овој пат ќе пргледам некако низ прсти,ќе смогнам сили...следниот само ако ме изигнорираш ќе видиш ти Да не бидам и јас ко оваа лошата Марама,да се праам на Тошо дека не те гледам,Мисче-Независно до кога мислиш ти да бидеш независно и да не с епрепуштиш во прегратките на некој згоден мажјак а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? На домашни не лае. Туку, ја поише дете сум отколку жена. Не, озбилно, годините сум близу ВајлдЧајлд. Ти, се привикна на фемина? Се зарази? м? м?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме плаши кучево, многу лае. Георгинче 100 пати видов некој да не ме претркал и оп ја уплескав и тоа кај тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи душо,не е битно колку години имаш,тоа ми е узречица за женскиот род Па да ти кажам се заразив од ова Феминава,срам да ви е на сите на лош пат ме однесовте,наместо да спијам сега утре работа ме чека,вие видете што ми правите Еве еден интересен податок,на денот кога си се зачленила,јас сум наполнила 24 год За Марама: а јас си реков не ме сакаш веќе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме изнамеа со клипчето И очекувам слики и од твои комбинации , мислам дека имаме ист стил
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па онака, more or less, носам претежно еднобојни работи, едноставни, и ги комбинирам Сакам мода, но премногу не се замарам, барем не како порано. Кажи каков е Црногорецот а? Ма тотааално си модерна!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да Гоу, во право си, за никаде сум Ќе се активирам, нешто лош период ми е Ти како си ми