Што би и кажале на форумџиката над вас? А бе не нема не нема, па ете не пак... Кај можеме без феминкава наша
Што би и кажале на форумџиката над вас? еј ќуути, како дрoга ми е феминава...морам бар да читнам ако не пишувам секој ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кажи? Исто и мене, додека се спремам за некаде, уклучи компјутер, ѕирни две три теми и излагај низ врата А, бе жени!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? за СДК ----- какви месец да бре алоооо за 2-3 дена тука сме ние
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала Души, ама лицето не ми го познаваш...којзнае какво изненадување се крие таму тек?! Ти кај ќе лумпуваш за НГ? И патем, сум те прашала ли - како ти се допаднаа Виена и Будимпешта?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ооооооооо женоооооо убава немој да црвенееш на комплименти, кога се од жени добиени знај дека стварно е така мажите можат и да лажат (ласкаат), ама жена за жена секогаш пообјективно коментира
Што би и кажале на форумџиката над вас? Phyramide те видов на фотографиите во Модни критики баш си згодно моме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Обожавам да те читкам,посебно дека си ми генерација Само понекогаш си многу депресивно и тоа одма сакам да се промени кај тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас исто мистериозна,ако не се лажам и ти си шкорпија во хороскоп
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми се свиѓа аватарот што го имаш. Те немам читано ама ми изгледаш на весела девојка(според аватарот)