Што би и кажале на форумџиката над вас? не да делуваат јас еве на пример дваесет и кусур години го чекам принцот....да дојде и да ме бакне....го нема и сфатив дека принцови не постојат.....само принцези т.е. ние
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу што се секираш, ако не дојде принцот, коњот секако ќе дојде
Што би и кажале на форумџиката над вас? па добро и коњот ќе ми послужи, ќе го истренирам и јавам како јас што ќе си сакам ќе го мотам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Башка коњот ко што е ограничен да гледа напред само, немаш гајле. Ич настрана нема да шара
Што би и кажале на форумџиката над вас? јупиииииииииии значи како не ми текна на ова порано Гоу ќе распише оглас за коњ сега...еден црн згоден и со добра кондиција
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е така де, се запнале сите за Prince Charming А уствари во коњот е работата
Што би и кажале на форумџиката над вас? така е, коњот е клучниот момент кој сака живот да проживее, нек си бара коњче едно
Што би и кажале на форумџиката над вас? ќе се пијанчев да не бев како кајгана тетката црвена ме посети + умнициве ми ја пукаат главата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оооо некој се опаметува, м? Ако ако, да направиш пауза малку, да се обноват органите
Што би и кажале на форумџиката над вас? несакам памет бре, убаво ми е и вака а се чувам за нареден викенд....да се регенерира црниов дроб...иако вчера пиев ти што правиш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам топтано да го извратам на твојта свадба невестеее Леле Гоу ме превари ...ај дојди кај мене да се дебелееме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ништо, дремам. Ме мрзи ужасно да учам, па ќе си легнувам уште малку. Треба во 6 да станам Тоа е, кој како си ја нареди