Што би и кажале на форумџиката над вас? Викнете гооо Јас ќе го пипнам Охриѓанецот знае дека го сакам баш Тони затоа што е ко него откачен.
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе нема што тони да се вика,гледам четот е зовриен па да викнеме некој од таму поблиску е
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас мислам дека ти си убаво девојче,ти ги гледав сликите на храбри феминки.
Што би и кажале на форумџиката над вас? стилас, она е најубавата мајмуница Spoiler скајче, немој да се налутиш зашто ти реков -мајмуница-
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд какви ќе ти бидат ноктите за Нова година, дај некоја идеја
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^трендафилке бре кај си ти? ми се губиш на фрекфенцијава малооооооо може и ракија бре, само мезе напрај од кисели краставички и да ќе ми гледаш на кафето
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^ Добар предлог Трендафилке. Таман неделава ќе паузирам со школо, па можам да се потрудам нешто да направам. Важи Гоу. И ракија и кафе имаш од мене.