Што би и кажале на форумџиката над вас? а винце домашно да ти се наоѓа...па да дојдам на топло чоколадо
Што би и кажале на форумџиката над вас? мило ми е.. ејј, ама најпрво прочитај ја статијата на Фемина, како да не се испијаниш, немој на милото Вајлд да му направиш проблеми и лом низ дома
Што би и кажале на форумџиката над вас? го знам бе тоа напишаното на памет а малово блиску ми живее, нема гајле само она да не учи од мене за пиење
Што би и кажале на форумџиката над вас? епа ако е блиску нема да биде проблем, ама гледај дома да не и срушиш нешто
Што би и кажале на форумџиката над вас? На кој ма ти мајмуница а Има да те кажамм на мајмунот мој па ќе видеш ти. Е и на тато ќе те кажам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? ццц те личи да се зајебаваш со постари или не сум постара од тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде да те видам јас за еден месец полнам 19 . Ти , а кажи, кажи ако смееш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? http://www.youtube.com/watch?v=vJZSsHS-ZGQ Еве ви една песна од мене