Што би и кажале на форумџиката над вас? скај ајде нели одеш за охрид за нова година? едит-ме претрка би ју.за тебе убав помина за нова година
Што би и кажале на форумџиката над вас? фалааа! ти го посакувам истото.. каде и да си да си поминеш најубаво!
Што би и кажале на форумџиката над вас? -BeYourself Најубаво да си ја поминеш годинава и сите желби да идат во стварност!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бебето Бу ме скокаш а?Ако ако Лејди замалце ќе те скокнев и ја тебе Имај убав ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? Миссчее.. се извинувам, не видов лејди, фала! и тебе нека ти се исполнат сите желби во Новата 2011!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке, уште една наша Вторникча песна. Zа сите Вторник „lovers“. http://www.youtube.com/watch?v=koQVJ2OIVIM
Што би и кажале на форумџиката над вас? оооо мисс најубаво да си поминеш, јас ќе идам во кафич. Пирамидче новиот аватар супер ти стои е значи колку сум бавна се` ма претица Вајлд имаj пријатен остаток од денов
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахахха сега гледам дека не си специформе ,сум те згрешила во модни критики,не ми се лути и имаш убав шал на сликичето
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала ти Специ, и твојот ми се свиѓа - зимско-сончев Вајлдче од дома ќе си ја пуштам, блокиран Јутјуб Анастасија, не сум имала прилика да те начекам овде, епа ако си нова, добредојде!
Што би и кажале на форумџиката над вас? да си знам, со мали деца да не муабетам за некои теми се зафркавам бре малоооооооо, кај ти се кучињата од аватарите?