Што би и кажале на форумџиката над вас? Е тоа да видиш, цеело време ми бегаат, не се фер! инаку, специфик, јас не сум баш за чај, ама дај и на гоуче.
Што би и кажале на форумџиката над вас? така ми пишува во личната карта во делот место на живеење а зашто? ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Jaс незнам, немам лична карта, инаку ако им веруваш на овие што ми кажуваат, и јас тука негде, Ск, Ченто...
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе јас не и верувам на личната карта зашто практично живеам во друга држава така барем сакам јас да си го кажам овој дел од скопјево
Што би и кажале на форумџиката над вас? е, тоа е. Јас инаку, си живеам у Париз, Франција, а они нека ме убедуваат што сакаат. Ќе ми дојдеш на гости, да те прошетам малку?
Што би и кажале на форумџиката над вас? сум била, ама може пак да наминам да се расшетаме две прчли - феминки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па ќе ставиме слики во модни критики, да видат колку сме биле убави. Aма ќе ме земеш и ти на гости, нели ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е, да можам да живеам негде на село со животинки, пресреќна би била.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имам една пријателка која исто така е голееееем обожавател на животни
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сега кога ќе ми текне навистина секој аватар ми е со очила. Инаку да обожавам наочари за сонце, од другите за подобар вид за среќа не носам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Можеш и да си ставиш потпис, мислам дека би изгледало многу убаво. Секако, ако сакаш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ејј даа прекрасна идеја, ставив очила само мали се и не се гледаат баш. Уште еднаш фала за идејата