Што би и кажале на форумџиката над вас? Внука ми обожава една математичка песна, да ви ја посветам БиЈу и Скај? Нешто идеше, ....леле мајко што ми стори, мене со нив не ми оди, луда (или тапа?! е сега не сум сигурна) сум за тие дропки, тие дропки тие сопки, ваљда вака беше текстот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па кога внука ми сака да ја има на рипит во кола и уште ми ја урла (не ја пее, ја УРЛА) песнава на уво, како да не ми текне?! После цела недела си подпевнував тие дропки тие сопкииии Тебе ти иде ли со дропките?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ми одеше одлично решавање дропки до осмо но после не.во секој сучај интересни се за решавање
Што би и кажале на форумџиката над вас? и на мене ми идат супер, ама сега учиме мономи, полономи.. оваа година не сум испробала дропките-сопките
Што би и кажале на форумџиката над вас? Математика порасни веќе еднаш и почни сама да си ги решаваш проблемите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахахах, да да баш така. Се согласувам со сите горенаведени мислења. Дропките за сега (осмо сум.) лесни ми се и интересни за решавање. За понатака ќе видиме.. Само незнам да ги претворам во децимали. Ех тоа ме нервира. А од математиката најинтересно ми е (ако воопшто има нешто проклето интересно.. ) да решавам по формули и теоремите ми се океј. Ќе речете сакам физика.. Ууф, уопште не. Книга не фајчаам Ама најлесно си е по формули, само заменуваш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа и не се толку тешки.. не ме бидува за математика, ама се трудам и секогаш си имам 5ки.. иначе ич не ја сакам!!! добро, сеуште не сме дошле до она тешкото, ама сепак и ова не е баш лесно! Ама понекогаш математиката ми е ептен интересно, ама ретко се случува тоа
Што би и кажале на форумџиката над вас? си имам парфемче од тоа би ју сребрено со црвена ружа и прекрасно е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да му кажеш на волкот да си седи мадро, оти ќе му смрзнат шепите за НГ Се разбираме нели?
Што би и кажале на форумџиката над вас? hugs for sky * piramida - абе ние се разбираме , ама тој пред одење си кажа дека се опремил со пакетче Spoiler дурекс мажи