Што би и кажале на форумџиката над вас? На куќна, што би се рекло, домаќинска журка сум, така да - фустанче, чизмичиња и купив круни за сите цури што ќе бидеме Ништо посебно
Што би и кажале на форумџиката над вас? охоооооо супер, најубаво да си поминеш и јас сакав домашна парти.....ама никој не не сака по домите бељаџики сме биле
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти и бељаџика? Ма јооок Фала и ти исто да си поминеш најубаво и со десна нога да стапнеш во новата 2011!!! Во новата да се напиеме водка мартини! И не едно!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Види ја ти неа,па што ако бидеш со твоите,ќе бидеш со луѓе што те сакаат искрено! И убаво да си поминеш да не го собираш волуменот на муцето,мрштејки се,така да си знаеш Ајде кој шо ќе каже нека каже,уште денеска оти ќе ме видите догодина дури
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај си ми лепото луда? Убаво да си поминеш, а останатото ти го кажав веќе! И кој рече дека нема новогодишна атмосфера, дајте да ви ја пренесам малку....јас сум насмеана, весела, рипкава. Иш, иш атмосферо, шири се како сладок парфем и залепи им се на сите феминки!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамиткееееееееееееееееее Најубо да си поминеш вечерва ! Леле да видеш каков комшија имам за тебе само помал е од тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вечерва дома со мојте и можно е неколку другарки да дојдат. А утреее е утре здравје јас ќе ја прославам Н.Г онака салам Ти ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Каааако бе комшија? Каков комшија? Колку години има? Ма нема везе, мене пред некое време ми мислеа дека имам 25! Батали тоа помал! Ако е паметен, нема врска И ти да си поминеш најубаво вечерва!
Што би и кажале на форумџиката над вас? П најубаво на светот да си поминеш, и од срце ти ја посакувам цела среќа на светот, не само во нареднава година туку за стално
Што би и кажале на форумџиката над вас? We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year's Day http://greenhorz.info/coloring%20book/i ... ure&id=885