Што би и кажале на форумџиката над вас? нека брка тој таму што сака....јас овде си терам ќеф како си помина ти за дочеков?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кимчеее, како си помина? Гоу супер, ама денес го плаќам данокот
Што би и кажале на форумџиката над вас? AAТој мојот комшија з атебе печен е. Црн , висок , неоженет 27 години има мислам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас денес имам дупла глава ама убаво е скајче тоа за мене а? чувај го
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ооо пијаницооо моја можам да замислам вчера колку си се превртила Среќна новаа мила и се најубаво во неа
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^мила таа....најсреќна нова и тебе и немерена љубов да ти донесе новава година незнаеш какво певртување беше вчера.....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Среќна Нова Година, се најубаво и сите желбички да ти се исполнат.
Што би и кажале на форумџиката над вас? фала Тенкаи... и на тебе исто.. многу среќа, здравје и љубов во Новата 2011
Што би и кажале на форумџиката над вас? Специ, најубавите желби за годинава што претстои ти ги посакувам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке, среќна Нова Година и се најубаво во новата. Многу здравје пред се, среќа, љубов, да ни бидеш само весела, да останеш таква каква што си (една и единствена) и да уживаш во животот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мила Среќна Нова година, се лошо заборави, а доброто зголеми го во нареднава.