Што би и кажале на форумџиката над вас? јас пишав накратко во СДК убаво весело и пијано баш ме заинтересира ова....несакаш да знаеш.....па љубопитна сум сега бе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Опа бато! Епа Викиче радувај се, 20тите траат едно...па минимум уште 20 години
Што би и кажале на форумџиката над вас? ах сега ме инспирира да ти ја запеам онаа од северина лете ми лете тридесете
Што би и кажале на форумџиката над вас? уф дааааааааа.... ајде тогаш оваа ќе си ја пееме http://www.youtube.com/watch?v=booKP974B0k
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е што ми е криво што нема лајк на темава. за сите замуабетени феминки
Што би и кажале на форумџиката над вас? To locate the single men, I got on me a special radar And the fire department hotline in case I get in trouble later Not looking for cute little divos or rich city guys that just want to enjoy But having a very good time and behave very bad in the arms of a boy Не е битен лајкот, битно знаеме да се насмееме Марамице мила Запеј си со нас, ела!
Што би и кажале на форумџиката над вас? бестрашна девојко,ти благодарам на убавите коментари,биди секогаш храбра и бестрашна