Што би и кажале на форумџиката над вас? Да не го држиш така филџанот дојди на по едно кафе, може и две, едно за добредојде и едно за сиктер
Што би и кажале на форумџиката над вас? охооооооооо покана за кафе не одбивам ево летимммммммм сакаш преку аеродром да дојдам
Што би и кажале на форумџиката над вас? стварно нема смисла .....морам барем едно кругче на булеварон да свртам.....така да се поПРЧАМ со мерак
Што би и кажале на форумџиката над вас? да бе дааааааааааааа јас да видам како е украсено успат и мене да ме видат тие идиотчињата
Што би и кажале на форумџиката над вас? уф како би ми дошло едно топло кафе + трачарењеееее во друштво на марама и пирамида и уште неколку женички од овде
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве ме седнувам во јога позиција, со краставиците на очи, маската на фаца, тигрестите ми папучи на нозе и ја превртев шољата и чекам некој да ми гледа!
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас незнам да гледам...џабе ќе те лажам ииииииииииии да ти кажам срцка си
Што би и кажале на форумџиката над вас? Излажи ме нешто, било што. За арно нека е и за насмевка распукана под маската и краставиците Ја и срцка? Ма дај! Што би рекла Јеца (нели кога ја прашале за новата куќа во Германија - „није ти ово куча, то ти је КУЧЕТИНА!“) нисам ти ја срцка, ја сам ти бре СРЦКЕТИНА! И ти си де, ама си знаеш веќе
Што би и кажале на форумџиката над вас? епа гледаммммм понуда и прстен и пат романтичен со мнооогу страст може вака?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ете! Ми се распука маската и очиве ги ококорив толку што краставиците ми испаднаа!!! И гарант гледаш многу 3ки и многу 6ки нели? Нееели?