Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа оваа ли е? Епа ние ја правиме без марула, без варени јајца и без рендано сирење Немој бе штетни се варени јајца, не сакаш да си Мимоза Леле ми се пријаде, ајт!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со Лесковац немам ништо заедничко, јас сум ти чиста шарска! Ти што си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ти си една добра девојка која обожава кафе,барем така ми изгледаш според аватарот
Што би и кажале на форумџиката над вас? еј да може јас сум кафе ете така си најдов асоцијација до анастасија
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ви ја знам играта,ама знам дека сакам да бидам кафе!!!!!!!! Јас сум кафе со горчлива увертира,потоа со силна арома на арабика,помешана со бадем,да не знаеш што повеќе ти горчи и ароматизира,а тек на крајот се чувствува вкусот на засладувачот,сосема малку,ама доволно,а и онака повеќе ти се допаѓам кога не сум слатка,одам во мала шољичка,сакаш уште,ама нема,толку,ќе платиш за повеќе! Нe знам дали има вакво кафе,ама треба да се измисли ако нема и треба да се вика ЛИЛИТ!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лилит бе од сега во кафич ај едно Лилит па нека го измислат ако немаат
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамиче мое убавко,знам дека ме пцуеш,колнеш и ми редиш цела фамилија по список Ама некако не сум расположено многу за мислење периодов,сепак да си знаеш дека не сум те заборавила за анализа,и тебе и Теди,И Хипи...Биче све,само да се подуправам малку Те бацкам и гушкам Ме сакаш уште нели? На ова напатено мило,невино ангелско фациче не му се лутиш нели?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Срцко ти само продолжи да ме смееш по темиве и простено ти е чедо божјо Да не те терам да трчаш по апостолки леле ќе приумрам од тебе и Лилит. Те гушкам и што би рекле кумановци те цункам
Што би и кажале на форумџиката над вас? незнам дали има попусти.....ама утре ќе видам па ќе ти кажам треба да почнат од неделава или наредната
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имало у Фиори и у Манго почнуваат сега, еве јас ќе ти кажам апдејт Него ме изнасмеавте со муабетов, едно топло Лилит за мене со млеко и со цимет! Ајт си направив своја верзија! Се надевам Лилит нема да се налути ама нека побрза да си го патентира кафево.
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахахахаххаха јас сум црно кафе (како она турсконо) прееска заборавив да ти одговорам ќе објаснам зашто и како друга прилика туку од каде ти по-абдејтувана од мене леле од дома не мрднав 3 дена....се гојам цццц
Што би и кажале на форумџиката над вас? И турско поштуем! Ееее, тоа сите ми се чудат, абе јас сум ти главен собирач на информации од секаков тип во вистинско време, поготово кога се вака есенцијално битни за нас жените! Излези и провери попустите еј, ајде!
Што би и кажале на форумџиката над вас? обавезно одам утре се надевам ако не ме мрзи.... уф а пари бре......ќе се лигавам пред излози со празни џебови
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа во тој случај пушти си го Фиди и прај малце window shopping http://www.youtube.com/watch?v=bFLow5StvvU