Што би и кажале на форумџиката над вас? те лајкувам бре пирамидке египедска ....ќе најдам денарчиња за некое секиси парче облека ај ај
Што би и кажале на форумџиката над вас? ајмо сад у провод нас две ќе се забавувам бре гушкало.....ајде со мене а? а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? нема проблем.....спремај се идеме во Охрид...во дискотека ПАРК
Што би и кажале на форумџиката над вас? оо па гоу грл и скајчето сте се размуабетиле тука а не не викате на забава а
Што би и кажале на форумџиката над вас? ние стабдард тука си муабетиме ајде и ти со нас кенди (слатко)
Што би и кажале на форумџиката над вас? ајде и јас сум тука душички,долго време не бев активна во форумџискиве игри така денес ми текна на нив и вие што ќе се пофалите?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле Парк. Ова лето како паднав пред Парк само да знаеш (ова за Гоу) Аааа Комшииии ме превари.те носиме со нас
Што би и кажале на форумџиката над вас? Расположена сум за СЕКАДЕ ...земете ме и каде сакате ме носите...само под услов да се има добра журка играње пеење пиење а да може и лакирање така и така изеден ми е лакот веќе на ноктињата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Опасни се?! Ако не се да идам да ѕирнам од врата дали има и во Ск.