Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве ја тука сум ,знаеш како е тазе заљубена ...него тебе која ти е причината што те нема????
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисчееее лепото ај среќна нова...љубов, љубов и само љубов Те гушкааааам заљубенаааа Kim ме претрка...Сречна Нова Кимчеее
Што би и кажале на форумџиката над вас? Квин еве за тебе нешто Im not a princess my needs are more like queen
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не знаев ете така...мајка ми скришум си ставила... Фала па да ти се врати
Што би и кажале на форумџиката над вас? мисс независна лепотица гушки бре плава или црна или шатирана си????
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа срце фарбана сум светлоо смеѓа и шатирана плус , а природно црна сум си Нешто како тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Многу секси оваа твојта слика ...само ако те кажам на мајка ти .
Што би и кажале на форумџиката над вас? гушкало дојде и ти овде да се гушнеме а? *па затоа јас да си прашам, дека како шатирана ми се виде на сликите а те замислував како плавуша
Што би и кажале на форумџиката над вас? гоу каде се падна кај вас паичето? го втевте го втевте и кај кого падна?