Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид бејби, рокни си ја по дома, уво да не ти чуе! http://www.youtube.com/watch?v=OZd51U0tx7A
Што би и кажале на форумџиката над вас? Oo жена са стилом Еве јадам гумени бонбони и си мислам како ли ни се вика Исидора-Велес Тренди многу брза ти бе Друг пат мене прати ме во игрална место тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа се вика или Исидора или Велес, трето нема Тренди, шта је ово бре? Па ова било квалитетно!
Што би и кажале на форумџиката над вас? ти спремна си за мажење штом паричката е кај тебе оваа година те мажиме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Што ви стана бе жени, сите ќе ме мажите, де почекајте да си ууууживаам троа
Што би и кажале на форумџиката над вас? за туршија не те чуваме за потквас уште помалце време ти ееееее ајде рипај во тавче.... ние само ќе те поттурниме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оп стоп јас сама си се покани на свадба . И кај виножитката и кај пирамитката
Што би и кажале на форумџиката над вас? Jaс еве дечко ми ќе го дадам да пее на свадбата http://www.youtube.com/watch?v=-H-QiA5P ... re=related Ќе ме викнеш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе ја чекам триумфалната да ја направат, таму сакам да ја правам свадбата! Знам што сакате вие преварантки низаедни, сакате феминска свадба а? А?
Што би и кажале на форумџиката над вас? сакамееееееееееееее јас да го изиграм еднаш стани моме......до невестата и доста ќе ми е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па кај без нас свадба бе Пирамитке? Само мажот да не се уплаши од толку жени Гоу смеј се ти смеј се,мене ми се плаче
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас се смеам зашто одамна имам една дефиниција....сите мажи се педери, кој јавно кој во душа затоа си се смеам, не ме изненадува ништо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќути тогаш барем да не се секирам ,ако се више сите,исто ми се фаќа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Позабавно ќе биде феминско девојачко, е тек тоа ќе биде! Не ни треба Притица, одма на ударни вести ќе бидеме по сите телевизии
Што би и кажале на форумџиката над вас? да се собереме од тука компанија....на ББС или СНН ќе не иима гарант