Што би и кажале на форумџиката над вас? И дечкото на Мисс покрај толку жени ќе смени сексуална ориентација!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзиии како си ? Гоу мила, фатив на работа да одам па ми снема време, ама ќе се надокнади тоа, не се остава така !
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не Скајче, друштвото не успеа да се договори, а баш сакав Ај здравје, утре планирам, па ќе видиме што ќе биде Ти како си, излегуваше ли ти ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сенза не се секирај, ако не оваа следната година со убаво ке ни почне Се зафркавам, само малку ни излезе од контрола почетоков, ке не биде и оваа година.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бестрашна,кај си ми ти?Од кога те немам поздравено Милата таа,нека ти е среќен Божиќ и ти праќам бакнежи еден куп
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала мило, преубо си на сликчињата да ти кажам тука. Среќен Божик и тебе, и биди најсреќно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мила сум само мис е допаѓаше името исидора и затоа така ми е името на профилот