Што би и кажале на форумџиката над вас? Kимче многу ме развеселуваш со мислењата Ај ако си расположена кажи ни нешто да се насмееме.Инаку преге со таа сликата што си ја постирала и мене ми направи форес за пена партии
Што би и кажале на форумџиката над вас? Во потрага сум Ким да знаеш, ако не денес, утре обавезно го менувам Поздрав до тебе и мацуш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лукс мене баш ми се допаѓа аватарот ама не те замислувам така Ќе си најдеш нешто подобро
Што би и кажале на форумџиката над вас? Понасмена и со подолга коса .И ти се заинтересира па Сигурно не те замислувам како лошка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со подолга коса сигурно :up: дури и побујна од таа на слика, ама лошка не сум, само по потреба
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ме викај така он ме викаше така Остај ти Скопје што те чека,ЈАС ТЕ ЧЕКАМ
Што би и кажале на форумџиката над вас? Си знае детето како да те вика Ако си расположена за Сабота малце да ме шеташ ајде нема проблем.
Што би и кажале на форумџиката над вас? добар говор ти извадов пред некое време нели? поздрав за тебе и имаш убаво лице за аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала Анастасија иначе да,тогаш бев пијана и се чудам како не сум направила ниедна грешка Имаш и ти убав аватар,поубав од претходниот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? До скоро те немав забележано на форумов,ама откако те забележав си ми една од најинтересните Ете така