Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисче што прави дечкото Пирамид гурам, гурам, ама колава не пали
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дечкото со другар на кафе Ќе се убијам А ти што е вакво нерасположение??Ќе се караме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Иде Дунав! Кај си ма Мисс, шиц миц мици ма, мама хоче да ме да...мачкица, бе мачкица. Скопје watch out!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ц ц ц не манијачам јас, јас само знам реално да пофалам убава жена Доволно ми е што манијачам машки. Марама, што и е на колата, да не треба да турнеме малкуцка а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бензин нема доволно Инаку да те пофалам добар вкус имаш за момци
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде тури и бензин...и ела накај Ку...глеј само 30 минутки имаш!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аа, јас се забележувам. Ангелче, јас супер сум, ти ? Скајче, ти како си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи имам чувство дека во темата во која се погодува името на форумџиките 100 пати те имаат прашано дали си Сара
Што би и кажале на форумџиката над вас? Багуфче мила што направи со писмената ? Заборавив да те прашам..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па зедов нешто од тебе,нешто од мене додадив и извадив петка Ух,да не беше ти Фала уште еднаш...