Што би и кажале на форумџиката над вас? Па ме караше ти секад провокаторски ми биле..па да сменам малце за тебе!
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти смени аватар ? @Багуфче, ме имаат, незнам шо толку потсеќам на Сара.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти си топ бебе, а ај сега мрш4е оттука и прај тоа што ми вети, целата сум прашалници! Кис4е weweeeeeeeee
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле ми го украде мрш4ето Че биди море шо се секираш, шо не било
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако е тоа што мислам ондак Сеси и ја чекам нема врска што сум од Штип и таму ќе стигнат сликите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сесилија ме потсеќа на името Офелија, од СОнот на летната ноќ од Шекспир и главава сама ми проектира за тебе некоја слика на култивирана урбана девојка. Ми се допаѓа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеси јас инаку да те известам дека успешно си ја направив смесата за која те прашував и се разбира целото тоа по твоја заслуга Тенк ју уанс аген *Дафне,ме претрка жено Тебе ќе ти кажам,т.е ќе те прашам што студираш? Јас учам социологија сега за Конт,Диркем,појавата аномија етц..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мрш4е ©Сесилија Е така сега, да е јасно и гласно, и пред се јавно! И те молам срцко зошто сакаш да го напуштиш форумов? Остани те молам, еве повеќе ќе те дружиме на игриве! Ако не, ќе ти покажам пасијанс како се игра па ти отвори си нова игра и играј си сама, ако еве никој не те дружи Јаооо жени еден куп, кога е муабет во прашање не знаеш која попрво ќе те прерипа. Бацки до сите над мене, сите сте топ4е и заслужувате кис4е!