Што би и кажале на форумџиката над вас? трендафилка би сакала да те запознаам,баш ме интересира кој стои позади тој аватар?
Што би и кажале на форумџиката над вас? апичлес со душа чекам тебе да те оценувам,најпозитивна на форумов си ми.......секогаш насмеана
Што би и кажале на форумџиката над вас? Докторке морам да признаам дека прво бев скептична во врска со тебе (огромен број мислења за кратко време), но сега баш си ми мила и позитивна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сега сум Адриана Лима Спичлес, мислам дека си им пријателка на сите тука на форумов, таков впечаток ми имаш оставено (со никој не се задеваш ) Браво девојко! :y:
Што би и кажале на форумџиката над вас? фала белен и јас бев малку за тебе скептична не ти ги читав мислењата редовно ,но сега сваќам дека си супер...а за мислења на фемина сум по 20 часа во ден затоа и ги имам во толкав број...хахаххха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Чика ми ја кидна вчера од чет! Спичлес и ти ми си мене мила..обожавам да те читам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Викче по постовите и аватарот , си создадов слика за тебе дека си некоја јака женска од Холивуд или некое такво место ..нели ?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^ Хахах Душице ме насмеа Не не напротив,јас сум фина девојка од соседството Ти мене ми изгледаш многу финаа и би сакал подобро да те запознаам