Што би и кажале на форумџиката над вас? Е фала ти Скај многу Од Кичево сум, а ти Штипјанче ли беше ? ама сега ако ме позна некој гајле ми е Дејзи не се буни многуу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aaaaa , јас те познав СТОППП Знам која си , знам која сиии ! На сите ќе те издадам!! Се шалам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај ти не се шали многу многу , него доаѓај на една вожња..историска стана више
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ау извини женска , не знам кој не вика . Ќе ти бидне колата за во музеј дур ме викнеш . Мислам ств .. не е ова хумано од твоја страна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај палете моторот/колата, и правец кај мене, и јас ќе ве однесам в Музеј што се секирате
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде кога ви одговара кажувајте и ја палам и директ за Кичево Ааа Душице не се вади..знам јас што ти е тебе ,чекаш прво искуство да стекнам..што си е сигурно , сигурно си е а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј лукс , добро е што пиша ти , мада Мисчево гарант ни му*ата ги нема да ми врати ( не знам кај се става *)Инаку прекрасна коса имаш . И мислам ств , не само ради реда Ме претица бе , и не ме викај Душице , тоа има право само мајка ми кога ме кара Ти од кога ме викаш , не прво .. 100 и прво си ги имала
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хаха па морам малце така строга да глумам иначе како ќе те натерам да влезеш во кола со мене??
Што би и кажале на форумџиката над вас? Душица фала за комплиментот сега ако не почне косава да ми паѓа, ми ја испофаливте (а како да те викаме, ме збуни сега ) , и јас ти имам пишано душице, некако ми звучеше грубо, пак еднаш душиче ти пишав Мисс дојдете , соберете ја и Скај и ако дојте сакам да ми ја дадеш да ја повозам колата ако ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па нели е грубо и строго , а ете мисс си дава за право да ме вика така . Мисли ако има кола дека фраерка е А замисли стануваш и келава во огледало си
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахаххаха не го зафркавај девојчето бе Душица оваа Лукс е како пудлива во косата, знам и јас
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу бе, форумските игри се твојот храм Туку остај тоа, ај стави кафе, ќе паднам од умор па да се напиеме!
Што би и кажале на форумџиката над вас? ми недостигаш да те читам,поретко седам ама кога ќе се вратаааааааам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Anastasija многу си згодна и убава,премногу модерна и заводлива....сигурно го фасцинираш секое момче,со твоите погледи......
Што би и кажале на форумџиката над вас? фала ти анннни некако ми стануваш мила,сега повеќе те читам,искрена си и многу зањубена,блазе си му на твоето момче.кисче и гушки за тебе