Што би и кажале на форумџиката над вас? па си реков јас во СДК.. бев на гости кај баба и дедо (по тато)во нивното градче (ако може така да се нарече)..а таму немат нет, па морам една недела да ве напуштам, но еве мее, тука сум! ги сакам далматинчињата! после филмот 101 и 102 далматинци ептен ми се срцкасти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аа, па јас не сум прочитала таму, не читав. ее, сите се убави
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра сум Би Ју, се спремам за испити Како си помина на гости кај баба ти и дедо ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те немаше бе Би -ју http://www.youtube.com/watch?v=cu84u18i6SE еве од мене една песничка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џулике моја гугулике, одамна те немам зачекано жениче мое мило Само да те поздравам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамкоооооооооо одамна те немам поздравено. Еве позз до тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тој ден не го славив , вечерва ќе го славам со другарките ,а утре со мајмунот