Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми се допадна девојката, некако се пронајдов во неа не баш целосно, но нели носи марама, а и очила носи, а и јас носам , само што моите се диоптерски. Па срам да ни е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не Марамке, не ја прекинав, само вчера една отстапка направив за на мама сутлијашот. Ама ќе бидам упорна сега, барем 3 кг. да симнам му е мајката ! Ти како си ми ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? најубава е нели? + има рачка долга за да се носи преку рамо, ама и како плик може
Што би и кажале на форумџиката над вас? Колку ми е криво, се од мама имаме со сестра ми испокршено, искинато, како дечишта (ова дека сега би ги носела) сме си играле со чевлите и чантите.
Што би и кажале на форумџиката над вас? и ние имаме искинато некои алишта и ташни, ама среќа нешто зачувала и сега имам неколку чанти, каиши и накит и од кај баба исто си најдов по нешто и сега сум фенси
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ум да ти дојде - твоите работи да ги чуваш за ќерките. (Гоу ме претрка) И ти да ги чуваш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мајка ми не носела накит, но затоа чевли и чанти имала во сите бои. Леле од сликите какви алишта имала, ама имала. ЛивингГлам ме претрка
Што би и кажале на форумџиката над вас? па и јас алишта многу немам зачувани, ама аксесорис има по нешто и јас ќе ги чувам за ќеркичката ако ја имам