Што би и кажале на форумџиката над вас? Слободно земи ја (ко перика да носам испаѓа ) и во меѓувреме расчешлај ја (да видиш каква болка трпам ) и после два дена врати ми ја назад
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лукс денеска си малку построга во темата Модни критики хахаха ............Немојте клучччч
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не сум строга јас само посредувам да не дојде до кавги и офф-топици Јас не реков темата да се заклучи . Ти ефбиај посматраш секаде м ? (не за џабе ти е тоа корисничко име)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па Гоу ти ми рече да викам сега кај стасам тоа правам изгледа или така им се чини Можеби не се навикнати мене со замерки да ме читаат или не знам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? ич да не ти е гајле слободно викај и карај ги од мене имаш поддршка
Што би и кажале на форумџиката над вас? ај ма згоднааааа феминко скам да пијам кафе со тебе и старфиш и уште која форумџика беше со вас не ми текнува сакаммммм разбра? сакам да ме дружите и мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aaaa секакоо женскааа разбрано Што не кажа порано ти дека имаш таква желба? Следната кафе-средба заедно со тебе ќе биде
Што би и кажале на форумџиката над вас? скај многу ми беше убава со тоја аватар со кошулчето,сошто го смена?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па Анастасија би сакала да ги имав твоите години ( 25 толку процитав )... Позз