Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу не ти требаше муабетов со пастрмајлијата хаха ќе скренам сеа по дома
Што би и кажале на форумџиката над вас? ФБИ кога и да те сретнам ми доаѓа сликата од Меган Фокс. Личиш на неа?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мислам дека освен бојата на косата и остриот поглед, немаме ништо заедничко а ја обозавам како изгледа, полн ми е ФБ со слики од неа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас според усната што ти е во темана, имам таква претстава за тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па рано ми е ама дури да се соберете за онаква куќа и базен, таман е Журката јас ја правам после, тоа ви е јасно нели?
Што би и кажале на форумџиката над вас? најголемо ЛАЈК за пијачки во убави чашки едноставно ме фасцинираат...да ти е жал да ги испиеш, само да гледаш и лиги да ти течат
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уууу колку не ми е жал, убавиот декор на пијачките ме предизвикува да пијам повеќе хахаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа ја викам лајковите беа за пијачките, она у шанкерот се загледала!