Што би и кажале на форумџиката над вас? Сис мај сис ох хау ај мис ју Кај си бандитке моја главна у маало
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оу сис мај сис уер арт тау? Марамице лепотице оп цуп поскочичу и мараму завртечу! Што ли измислив питај Бога, како си ми еј?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке како џубокс си. Можно е да има нешто такво Инаку да не се лутиш Митра што те викаат, божица е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хехе нема зошто да се лутам, се зависи од начинот на кажување нели? Знам да се насмеам на своја сметка ама Митра не ме викаат, ме викаат Митка! И Митка ли е божица?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи кога веќе те бива, де една анализа и за мене удри ако сакаш...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлдче, јас онака да те бубнам само Мило тоа, паметно! И среќен и роденден на мама, водолијка беше и она, памтам јас
Што би и кажале на форумџиката над вас? сеа ќе видиме колку водолијки има. Вајлд, мислам дека ќе можам, ама не ветувам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не е битно кој е најпаметен! Ние сме најсамоуверени и најдружељубиви де! Ајде да се дружиме! http://www.youtube.com/watch?v=SZZ0peRTIII
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи, на факултет учевме една песна за тебе Напиши на youtube A bicycle built for two и слушај