Што би и кажале на форумџиката над вас? Е добро сега, да ми објасниш, на чија свадба треба да викам? Да не ми ја нареди работава со комшијата а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам ама не знам. Инаку, каде може да се најдат карти? Пирамитке, многу ми си интересна и со задоволство те читам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па ги има во Тобако , Розе 2. Секаде ги има Иначе за Пирамитката не ти ја наредив работата чекам да дојдеш ти сама да ја наредиш , ајде само побрзај.
Што би и кажале на форумџиката над вас? тиии само ги менуваш аватариве облечена - соблечена провокативна - примерна
Што би и кажале на форумџиката над вас? не за друго....ладно е, не се преоблекувај многу, облечи некое дебело џемперче на следниот аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе јас сега ќе почнам со полагање ама петок се чекаааааааааааааааааааааааааааааа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е да активна си Гоу не да не Ама ако биди уште поактивна, убаво е да те чита човек! Гоу - позитивка
Што би и кажале на форумџиката над вас? да поминат испитиве и бичу опет ту ама не сум бре јас толку позитивна, зашто така сите ме викате
Што би и кажале на форумџиката над вас? Може ние многу пиеме, па све што ќе пише Гоу ни е позитвно! Алкохол ии сите ве сакам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? ма јас и без алкохол сите ве сакам а со алкохол уште повеќе и ве сакам и гушкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? кога нема пиење, ќе пееме и ќе играме на маса....мешај мешај мала
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога се нема се нема....ама кога се има, ее се има тогаш! Ма ве гушкам и ја двете со и без